Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

LLOC WEB JW.ORG

Preguntes més freqüents de JW.ORG

La majoria dels navegadors moderns, com Chrome, Edge, Firefox i Safari són compatibles amb Android, iOS, Mac i Windows. A més, molts navegadors poden utilitzar-se amb la versió d’Android 5.1 o posterior.

Per a garantir la seguretat de la pàgina web jw.org no s’utilitzaran versions anteriors de navegadors i sistemes operatius. Per exemple, Internet Explorer ja no serà compatible. De vegades, farà falta actualitzar els requisits mínims per a utilitzar la nostra pàgina web. Si tens problemes a l’hora d’accedir a la nostra pàgina web, actualitza el teu navegador amb l’última versió i el teu dispositiu amb l’última versió del sistema operatiu. Si el navegador que tens instal·lat no és compatible, instal·la un navegador més modern.

Potser et pot ajudar algun amic que sàpia com va jw.org. Si no, posa’t en contacte amb la sucursal més pròxima.